Cosmin Poteraș

Cosmin Poteraș este inginer, absolvent al Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică din cadrul Universității din Craiova. A lucrat ca inginer software încă din timpul facultății; după absolvire, a predat la aceeași facultate până în 2018. Din 2007 a lucrat în privat, dezvoltând soluții software pentru clienți din SUA, Marea Britanie și Germania.

„De ce REPER? Pentru că am promis niște lucruri în campanie și am depus un jurământ la învestire. Oamenii nu au votat o listă de nume, au votat o listă de promisiuni; ori promisiunile acelea nu pot fi onorate decât dacă depunem proiecte și câștigăm susținere în Parlament pentru ele. Din păcate, nu s-a întâmplat în partidul pe care l-am părăsit. Rolul meu, ca parlamentar, este de a promova legi în interesul cetățenilor, nu de a securiza scaunele șefilor de partid.

De-asta am plecat dintr-un partid în care nu m-am înscris niciodată: pentru a mă alătura unui proiect nou, alături de oameni care, cred și sper că vor rămâne loiali aceluiași obiectiv ca și mine: politică pentru cetățeni, nu pentru liderii politici.”