Cristian-Paul Ichim

Cristian-Paul Ichim este deputat REPER în circumscripția 4 Bacău. Este de profesie economist, specializat în marketing și management, cu o experiență de 25 de ani în domeniul privat atât în țară cât și în străinătate.

„M-am alăturat proiectului REPER pentru că îmi doresc o țară în care fiecare român să aibă o viață de calitate, construită de cetățeni activi și responsabili, care contribuie la realizarea și menținerea unor comunități deschise și solidare. Pentru asta, este nevoie de un stat responsabil, care să asigure cadrul și sprijinul necesar pentru construirea unei Românii prospere, cu loc și identitate bine definite în UE.

Cred că Romania trebuie să-și asume un rol esențial în UE, prin valorile si potențialul său. Pentru mine, politica nu este un mod de viață sau doar o formă de realizare personală. Avem nevoie de oameni cu competențe dobândite temeinic și demonstrate în practică, de oameni care înțeleg în profunzime conținutul politicilor publice pe care le promovează și care își asumă cu maturitate consecințele acestora. Pentru aceste principii și valori m-am implicat în politică, și cred că pot fi puse în aplicare.”