Lóránt-Zoltan Sas

Lóránt-Zoltan Sas este parlamentar ales în circumscripția electorală nr.6 BISTRIŢA-NĂSĂUD, și este membru al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților. Este membru în Parlament în Comisia pentru industrii şi servicii, și în delegații ale Parlamentului României la organizații parlamentare internaționale, precum Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre.

Este membru în grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state:

  • Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Columbia
  • Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Letonia

„Am ales REPER pentru că suntem datori să recâștigăm încrederea cetățenilor în clasa politică, să muncim în interesul societății, să elaborăm și să amendăm legi care să le aducă certitudinea unui trai mai bun și speranța că următoarele generații vor găsi acele argumente pentru a nu emigra, pentru a-și duce o existență decentă în țara în care s-au născut.

E nevoie de o opoziție constructivă, decentă și care să ducă fluxul legislativ în direcția nevoilor reale ale omului de rând. Cred că simplul cetățean trebuie să fie reperul oricărui program electoral.

România copiilor noștri are nevoie de un proiect reformator, susținut de cât mai mulți politicieni care nu sunt capturați de către grupurile de interese interne sau din afara partidelor. Astfel, am ales să mă alătur proiectului REPER, pentru a construi, alături de colegii mei, un partid modern, democratic și pro-european.”